Over NovaPro

Met NovaPro Bouw en Begeleiding zijn we continu bezig met het bouwen aan uw wensen. We willen het aanspreekpunt voor u zijn en samen met de uitvoerende partij zorgen dat uw gedachten omgezet worden in het gewenste resultaat.

Hierbij richten we ons op het begeleiden en uitvoeren van alle voorkomende bouwprojecten. Denk hierbij aan de kleinere projecten zoals verbouwingen en renovaties. Bij de realisatie wordt vooral gebruik gemaakt van nieuwe, duurzame materialen en wordt rekening gehouden met inzetbaarheid van moderne installaties.

Daarnaast gaat onze interesse uit naar het bouwen op basis van zeecontainers. Denk hierbij aan woningen, kantoren of tuinkamers, waarbij gebruik gemaakt wordt van alle wenselijke en geaccepteerde materialen om een persoonlijke look aan binnen- en buitenkant te realiseren.

Verder heb ik, Scott Billekens oprichter en eigenaar, op dit onlangs een opleiding ondernemerschap afgerond. Dit met als doel om van NovaPro een zelfstandige en succesvolle onderneming te maken.

Bedrijfsvisie

Vernieuwend

Uniek

Duurzaam

Persoonlijk

Professioneel